En zij dan?

Lotgenotencontact

Demo behandeling

U staat er niet alleen voor

Soms kan het prettig zijn om uw verhaal te doen en herkenning bij anderen te vinden. Bijvoorbeeld omdat u benzodiazepinen gebruikt, iemand kent die ze gebruikt of wanneer u aan het stoppen bent. Het delen van ervaringen en gevoelens biedt steun en geeft (zelf)inzicht. U zult merken dat u niet de enige bent die bepaalde problemen ervaart. U staat er niet alleen voor.


Ervaringen van anderen

Heeft u behoefte aan contact met anderen, wilt u wel eens weten hoe anderen met hun slaap- en kalmeringsmiddelen omgaan? Bent u benieuwd naar ervaringen van anderen? Dan is het forum van Benzodebaas misschien iets voor u.

Wat is een forum?

Een forum, ook wel prikbord of discussiegroep genoemd, is een plek op de website waar mensen anoniem met elkaar in contact kunnen komen. U kunt hier berichten aan anderen plaatsen zodat u ervaringen kunt uitwisselen en uw situatie met anderen kunt bespreken en delen. Het forum heeft verschillende categorie├źn, waarbinnen ruimte is voor het uitwisselen van tips en adviezen, het bespreken van verschillende thema’s rondom eetproblemen en praten over de dingen van alledag.
Dit forum is er dus voor en door onze bezoekers. Ook als u niet deelneemt aan de behandeling van Benzodebaas.nl bent u van harte welkom.